сряда, юни 15, 2005

Ради не ще стари пушки

Ради Здравков посрещна с усмивка спекулациите за трансфери в "Спартак" на стари пушки. "Вие май не сте разбрали стратегията на клуба. Целта ни е да изградим перспективен отбор, който да играе заедно 2 - 3 години. Най-лесно е сега да взема Гошо Борисов например и други играчи над 30 години. Ще влезем в "А" група и после какво ще правим? Това обаче не е рентабилно, не отговаря на нашите амбиции и цели и затова няма го направим", призна за "Черноморие" Здравков. Той призна, че лятна подготовка със "соколите" евентуално ще започне Иван Мартинов. За него треньорът е чул добри думи от Румен Димов. Засега Здравков не е решил дали с мъжете да тренира и Йордан Николов. Капитанът на юношите участва в последните занимания за сезона.

--- chernomorie.info.bg


В "Спартак" се чудят какво да правят с Марко Палевстрич.

В "Спартак" се чудят какво да правят с Марко Палевстрич. Както е известно, отборът няма право да използва чужденци в "Б" група, а никой от елитните клубове в България не ще сърбина под наем. "Вариантите са да го откупят или да му намерим отбор за преотстъпване в чужда държава. В противен случай най-вероятно ще разтрогнем договора с Марко", призна за "Черноморие".

--- chernomorie.info.bg


Жоро Арнаудов пред трансфер в Гърция

Вратарят на "Спартак" Георги Арнаудов е пред трансфер в Гърция, научи "Черноморие". Неговият мениджър Георги Градев призна, че може да уреди Жоро за втородивизионен или третодивизионен клуб от южната ни съседка. "Ако Георги пази зад граница, най-вероятно ще е в Гърция. Дал съм негови видеокасети и на още две места. За трансфер обаче е рано. В другите държави започват подготовка през юли и засега селекцията им е отворена", допълни Градев. Последният уреди за третодивизионния "Патрайкос" Светлозар Личев. Както е известно, стражът бе на проби в "Спартак" през миналия септември, но си тръгна мистериозно от лагера в Търговище. В Патра Личев е съотборник с бившите футболисти на "Черно море" Алексей Дионисиев и Стефан Юруков.
При положение, че Арнаудов не излезе в чужбина, ще подпише нов едногодишен контракт с родния си "Спартак". Той започва лятна подготовка с отбора на 23 юни.

--- chernomorie.info.bg

Няма коментари: