сряда, юни 15, 2005

Старшата възраст на "соколите" бие Локо (Пд)

Старшата възраст на Спартак зарадва феновете с победа 3:2 над Локомотив (Пд) в първа среща от осминафиналите на републиканското първенство. Попаденията за варненци отбелязаха Владко Мирчев, Хаджиев и Атанасов. Момчетата на Тошко Попов бяха по-дейният тим на терена през целия мач. На два пъти те повеждаха с по 2 гола разлика 2:0 и 3:1, но съдията Ахмед Ахмед отсъди дузпа, с която гостите се върнаха в битката за четвъртфиналите. "Доволен съм от представянето на момчетата. Няма как да е иначе предвид тежките условия, в които тренираме на Локомотив. Надявам се да се класираме в следващата фаза", сподели за "ОЛЕ-БГ" Попов след мача.
Спартак (ст. възраст): Господинов, Смирнов, Джамбазов, Димитров, Ценков, Мюзекяров, Хаджиев, Николов, Мирчев, Иванов, Ангелов (Лазаров, Атанасов, Филов)

--- ole-bg.com


Децата на Спартак отпаднаха след дузпи

Децата на Спартак, родени през 1990 г., отстъпиха след дузпи на Славия. И първата среща в София завърши 0:0, правилата при младите играчи не предвиждат продължения в реванша, а изпълнение на 11-метрови наказателни удари. Капитанът на варненци Станислав Иванов пропусна първата дузпа. Стражът на гостите улови още един изстрел и Славия се класира на четвъртфинал с 4:2. "Соколите" пропуснаха да решат мача в своя полза, изтървавайки 3 добри голови положения. Неприятно впечатление остави наставникът на гостите Асен Карастойков, който след срещата отправи неприлични жестове към 100-тината зрители. Старшията на отбора Йордан Владимиров каза, че е бил сигурен в отстраняването на столичани. "Така е във футбола, като вкараш положенията си, не печелиш срещата. Разликата между отборите е в това. Условията при които тренираме са доста тежки, затова не можем да изискваме прекалено много от децата. Изоставаме в техниката и ударите. Друг е въпросът, че републиканското първенство идва в нежелан момент. Децата са играли по турнири в чужбина, училищни първенства, областни надпревари и т.н. Уморени са вече", каза Владимиров.
Спартак (деца): Изет, Христов, Иванов, Чернев, Тодоров, Борисов, Михалев, Недев, Билялов, Костов, Николов (Атанасов, Колев)

--- ole-bg.com

Няма коментари: