четвъртък, юни 09, 2005

Анастас Петров се завръща в Спартак?

Офанзивният полузащитник Анастас Петров може да се завърне в Спартак, научи “Позвънете Новини” от свой източник. Футболистът, който ще навърши 32 години след две седмци игра за последно в Марек (Дупница), но бе освободен в края на сезона. Петров изкара два периода при “соколите”, а след това бе замалко и в Черно море. Основният претендент за подписа на Анастас е пловдивският Ботев, но повече яснота около бъдещето на футболиста ще има след десет дни.
Междувременно, Милен Христов-Менката обяви, че иска да остане в Спартак и през следващото първенство. Той разкри пред “Позвънете Новини”, че е останал с много добри впечатления от наставника Ради Здравков. “Когато играех още при юношите на Черно море Здравков бе треньор на стадион “Тича”. Тогава той извика мен и други юноши да се готвим с първия отбор и останах с отлични впечатления от тренировките му. Искам да остана в Спартак през следващия сезон. Моята амбиция е да играя повече”, каза Христов.
Нападателят Иван Караджов пък изрази отпимизъм, че Спартак ще се върне още следващата година в елита. Той има догвор до 30 юни 2006 г. и най-вероятно ще води атаката на тима в “Б” група.

--- pozvanete.bg

Няма коментари: