вторник, март 06, 2007

Каптиев и Арангелов с леки травми от Литекс

Четирима футболисти на Спартак тренираха на облекчен режим по време на първото за тази седмица занимание, след загубата с 1:3 от Литекс през уикенда. Индивидуална подготовка проведоха защитникът Христо Арангелов, нападателят Росен Каптиев, халфът Иво Димов и вратарят Георги Арнаудов. “Оплакванията на Каптиев и Арангелов не са сериозни”, заяви лекарят на тима д-р Ивайло Якимов.
Сръбските футболисти Велимир Иванович и Будимир Джукич са още в родината си, за да придвижат документите си за издаването на работни визи. Тече подготовката на документите за картотекиране и на другите двама чужденци в отбора на Спартак Дениран Ортега и Еммануил Баба. Четиримата обаче твърдо отпадат за следващата среща с Левски, която ще се играе в неделя във Варна. Дарин Тодоров е на лагер с юношеския национален тим в Германия. За радост на старши треньора Мирослав Миронов, в неговия състав след наказание се завръща защитникът Йонко Пейков, но заради договорка със “сините” Богомил Дяков няма да вземе участие в мача. Със сигурност мача пропускат контузените Георги Арнаудов и Иван Найденов, а Иво Димов до последно ще е под въпрос, тъй като не се знае дали е навлязъл в необходимата форма. Така на практика за втори пореден път “соколите” ще излязат с осакатен състав в двубой от първенството.
В момента тимът е на 11-а позиция във временното класиране с 19 точки. След домакинския мач срещу шампионите, възпитаниците на Мирослав Миронов гостуват на Рилски спортист в Самоков и приемат ЦСКА.

--- pozvanete.bg

Няма коментари: