петък, март 30, 2007

Неделчо Матушев: Дано ние изненадаме Славия

Наставникът на Спартак Неделчо Матушев заяви, че отборът му е напълно способен да поднесе изненада впри гостуването на Славия в XX кръг на А група. Славия има само победи през пролетта, но това е отбор, който винаги може да поднесе изненада, било у дома или в мач извън Овча купел. Дано обаче ние след загубите да изненадаме белите и да вземе нещо от това гостуване", коментира той. Според специалиста столичани разполагат със сигурни защитници, които дават увереност сред по-офанзивните играчи. Паузата в първенството пък се отразила добре на подопечните му. Имаше върху какво да говорим и мисля, че успяхме. Функционалните изследвания също са отлични. Аз лично ще съм доволен и ако спечелим грозна победа, защото са ни необходими точки. Загубите се отразяват върху психическото съттояние на момчетата и се нуждаят от успех. по този начин ще си върнем самочувствието и ще радваме хората с добри игри и победи", допълни Матушев. Бившият селекционер на юношеския национален отбор ще може да разчита и на нигерийците Дениран Ортега и Емануил Баба за мача с белите.
Соколите отпътуват за София утре в 7.30 ч. Те ще отседнат в хотел Амбасадор, а в 15.30 ч. ще направят тренировка на базата на комплекс Царско село.

Групата на Спартак: Генко Славов, Цветомир Цанков, Йонко Пейков, Боян Илиев, Богомил Дяков, Кунчо Кунчев, Будимир Джукич, Георги Филипов, Велимир Иванович, Борислав Георгиев, Владимир Пекин, Младен Стоев, Дениран Ортега, Росен Каптиев, Дарин Тодоров, Емануел Баба, Николай Иванов, Марко Илич.

--- ole-bg.com

Няма коментари: