сряда, март 28, 2007

Ръководството на ПФК "Спартак" Варна и тази събота ще зарадва привържениците на "соколите" с безплатна екскурзия до София.
Всички желаещи ще могат да подкрепят своите любимци на стадиона в "Овча купел", срещу отбора на "Славия". Записването продължава до четвъртък следобяд, а автобусите с феновете ще тръгнат рано сутринта в деня на мача, от стадион "Спартак". Инициативата, за този своеобразен подарък за верните привърженици на "соколите", е на изпълнителния директор Живко Великов. Припомняме, че 50-местен автобус от Варна пътува за Самоков, за мача с "Рилски спортист" преди две седмици. "Тази традиция ще продължи до края на първенството", категоричен е Великов.

--- spartak1918.com


В перфектно здравословно състояние са футболистите на ПФК "Спартак" Варна.

Това показаха резултатите от направените функционални изследвания във вторник. Всички, с изключение на халфа Иван Найденов тренират усилено през седмицата и ще бъдат на разположение на старши треньора на тима Неделчо Матушев за предстоящия двубой срещу "Славия", в събота. Полузащитникът продължава подготовката си по специална въстановителна програма, изготвена от клубния лекар д-р Ивайло Якимов. Преди две седмици Найденов претърпя артроскопия на коляното. "Не искам да се ангажирам с точна прогноза кога Иван ще влезе в игра. Важното е въстановяването му да е пълноценно. Той е млад футболист и ако лечението му е успешно, той може да постигне много по футболните терени в бъдеще", заяви д-р Якимов. Вратарят Георги Арнаудов е напълно възстановен от контузията, която го извади от игра за повече от месец.

--- spartak1918.com

Няма коментари: