петък, март 09, 2007

Владо Пекин: Единни сме и това ще ни помогне


Полузащитникът на Спартак (Варна) Владимир Пекин вярва, че "соколите" имат своите шансове срещу родния му тим. Владо е минал през всички възрастови формации на "сините" и дори е бил капитан.
"Излизаме да играем за победа, пък каквото стане. Ако някой мисли, че нямаме шанс, по-добре да не се появява на терена. И ние, както и те, имаме по два крака. Срещу Литекс играхме в същия състав и мисля, че се представихме добре, особено през първото полувреме. Все пак не сме излизали в такъв състав нито в официален мач, нито в контролите. Вярвам, че с всяка тренировка и всеки мач ще се представяме по-добре. Просто моментът е такъв. Стараем се постоянно. Най-важното е, че сме единни и съм убеден, че това ще ни помогне", коментира пред "Позвънете Новини" сърцатият халф.
За него това ще е първи двубой срещу родния му клуб. "Мач като мач. Ще играя колкото мога, за да помогна на отбора. Няма нищо по-особено от сантиментална гледна точка. Познавам повечето момчета, особено по-младите. С Валери Домовчийски играхме дълги години в юношеските формации, където съм му бил капитан. Смятам, че в момента Левски играе най-добрия и правилен футбол в България. Не разчитат само на името си, а работят много, за да са №1 у нас", смята Пекин.

--- ole-bg.com

Няма коментари: