сряда, ноември 17, 2010

Неделчо: Фаворити са, но можем да ги отстраним с ДУХА на играчи и фенове

Мачът за купата на България, в събота, в 13,30 ч "Спартак" (Вн) - Поморие ще е при свободен ход на стадиона в Тополите. Президентът на "соколите" Неделчо Михайлов е категоричен: Фаворити са, но
можем да ги отстраним с духа на феновете. С духа на играчите на терена. Това е много важен мач за нас. Мога да кажа исторически мач, защото "Спартак" (Вн) има традиции в турнира за купата. Поморие е финалист от миналогодишния турнир. Сателит е на "Черноморец" (Бс) и там работят специалисти като Златко Янков и Петър Хубчев под зоркия поглед на Краси Балъков. Сами разбирате срещу какви капацитети в българския футбол се изправяме. Само себераздаване на терена няма да стигне. Убеден съм, че всички спартаклии ще дойдат да подкрепят своите", сподели Неделчо Михайлов.
В първия кръг Поморие отстрани Несебър с 3:2.
Капитанът на "соколите" Бойко Каменов каза: "Всички футболисти са на линия. Капитанът Марин Петров имаше проблем с ахилеса, но ще е излекуван до събота. Знаем, че излизаме срещу футболисти, които са научени да играят футбол. Мачът е на кантар и само феновете ни могат да наклонят везните в наша полза. Очаквам около 1000 верни привърженици на "Спартак" да ни подкрепят", сподели треньорът!

--- varna-sport.com

Няма коментари: