вторник, ноември 23, 2010

Радо Станев: Дойде време за обединен "Спартак"

"Ако във Варна има разумни хора, е крайно време да започнат нещо сериозно и съществено за обединен "Спартак“. През последните 6 месеца ясно се видяха две неща – отборът, който в момента е на стадион "Спартак“, няма бъдеще без фенове, а нашият отбор, който сега играе в Тополи, също няма бъдеще поради липса на база. Ултрасите на "Соколите“ сториха нещо велико в последните 6 месеца и с подкрепата си към тима, доказаха любовта си към него. Последният пример е двубоят за купата с "Черноморец Поморие“. Защо обаче феновете ни са в Тополи? Защо създават тази еуфория там, а не където трябва – в нашия дом на стадион "Спартак“.
През тази есен "Соколите“ показаха, че може да се направи нещо чисто, без комбинации. Оттук нататък апелът ми е най-вече към Фурчев и "Инжстрой“ - да поправят абсолютната безсмислица и да направят нещо генерално, с което да спечелят уважението и обичта на великолепната ни публика.
През тази есен се разбра също на кои може да се разчита за в бъдеще в управлението на единния клуб и на кои не. За обединения "Спартак“ трябва да работят млади и финансово независими хора с модерни виждания и идеи, тъй като полза от заплатаджии няма. Държа да уточня, че аз нямам никакви амбиции за постове в клуба. Единствено искам да го видя там, където трябва да бъде. Моделът "Ботев“ (Пловдив) е показателен".

Радостин Станев
бивш вратар на "Спартак“


--- ole-bg.com

1 коментар:

Анонимен каза...

Прав е Радо!Само един силен обединен ,,Спартак,,ще се върне там,където му е мястото-в професионалния футбол!Нека се поучим от феновете на ,,Ботев,,Пловдив-ако не беше тяхната безрезервна подкрепа отборът им нямаше да го има!Само СПАРТАК!