вторник, ноември 23, 2010

"Соколите" благодарят на феновете

Футболистът на "Соколите“ Бойко Косев-Бобеца пожела да благодари от името на отбора на техните фенове за неистовата подкрепа при загубата с 0:1 срещу "Черноморец Поморие“. "Въпреки че губехме, те не спряха да пеят и да ни окуражават през второто полувреме. Футболът е създаден за хората и те бяха на мача в събота. Каним ги да ни подкрепят и срещу "Шабла“ в сряда. Нека знаят, че играем само и единствено заради тях и тяхната любов към отбора. Аз такава агитка не съм виждал на 80% от отборите в "А“ група“, заяви Бобеца.

--- ole-bg.com



Бойко Каменов: Не отстъпвахме на Поморие

Треньорът на "Соколите“ Бойко Каменов похвали своите подопечни. "Получи се равностоен мач, в който по нищо не отстъпвахме на съперника. Стремяхме се да затваряме навреме пространствата и да имаме сигурност в защита, а напред знаехме, че няма да имаме много положения, но за съжаление не успяхме да вкараме гол“, каза Бойко. Той не пожела да коментира съдията Димитър Андреев, но смята, че е накъсал играта. Далеч по-остър към рефера бе Бойко Косев: "Той откровено им помагаше. Явно се съобрази с името им и при това тенденциозно съдийство нямаше как да им вкараме гол.“

--- ole-bg.com



Марин Петров: Вкараха ни нещастен и нелеп гол
 
Капитанът на "Соколите“ Марин Петров съжалява, че изгубили с нещастен гол от "Черноморец Поморие“. "Този гол бих го определил като нещастен и нелеп. По-лошо е, че падна в най-неподходящото време. Ако бяхме се оттеглили на почивка при 0:0, през второто полувреме щеше да им бъде трудно да ни вкарат и нищо не се знаеше“, каза за "Народно дело“ Марин. Той изрази задоволство, че се държали достойно срещу по-подготвен съперник от професионалния футбол. Марин игра с болки в глезена и напусна принудително след почивката. Заради разтежение пък Живко Бояджиев бе сменен още на полувремето.
Халфът Марко Илич призна превъзходството на "Черноморец Поморие“ и след двубоя отвори вратата на съблекалнята на гостите, честити им успеха и им пожела да стигнат колкото се може напред в турнира. "В много моменти ни превъзхождаха. Очаквах да се представим по-добре, но не се получи. Ако този наш тим се запази и се подсили с 3-4 стойностни попълнения, ще продължи да се развива в правилната посока“, заяви Марко.


--- ole-bg.com


Мартин Любенов: Фаулът трябваше да е обратен

Десният бек на фенския клуб на "Соколите" Мартин Любенов смята, че преди да бъде отсъден фаулът, от който е паднал голът, е подминато нарушение срещу него. "Бях затиснат в гръб и когато се наклоних, ударих топката с рамо. Мислех, че реферът ще отсъди фаул в наша полза, но той направи обратното. Яд ме е, че не паднах на терена. Ако го бях направил, сигурно съдията щеше да отсъди фаул в наша полза“, каза Любенов. Последният смята, че не са били надиграни и на терена не е проличало кой отбор играе при аматьоритге и кой в професионалния футбол

--- ole-bg.com

Няма коментари: