сряда, ноември 17, 2010

Мачът на годината за Соколите

На 20 Ноември от 13:30 часа аматьорският ФК Тополите излиза в мач от 16-финалите за Купата на България срещу миналогодишния финалист Черноморец Поморие.
Това е официалната версия на този мач. За всички, които се интересуват от футбол във Варна е ясно, че играе отборът на феновете на Спартак Варна срещу Черноморец Поморие.

Това е шансът на организирания от феновете аматьорски отбор да бъде забелязан и да привлече вниманието на спортната общественост в България. Сега е моментът да се чуе това, което огромната част от варненските спартаклии мисли - искаме прозрачно управляван наследник на славния Шипченски Сокол, който да се ползва с подкрепата на всички фенове.

Тези, които са се настанили в нашия храм - стадион Спартак, с помощта на община Варна - шепата комбинатори и гении на машинациите да си стегнат куфарчетата и да освободят от присъствието си половин спортна Варна.

Спартаклии знаят, че е по-важно колко обичаш отбора си, а не колко голям е той и на кой стадион играе. Независимо къде играе мачовете си, Спартак е в сърцето на всеки сокол. Затова огромната част избра да поеме трудния път и да домакинства на стадиона в Тополите - на село, вместо да стои там, където винаги е било мястото й - на Коритото.
Писна ни от използването на Спартак за параван на машинациите на хора, които съсипаха клуба. Писна ни от обругаването на емблемата. Писна ни от перверзиите с опитите да ни се открадне самоличността, с жалкото копиране на нашите плакати и нашите идеи от няколко платени "фена" на полуумрели ведомствени образувания. Жалко е. Нека  да имаме поне малко достойнство!

Ето защо сме с Вас на 200% - футболисти и ръководство на фенският Спартак. Знаем, че с общи сили можем да прескочим противник, който при всички случаи е преодолим. Защото победителите не ги съдят и в края на 90-те минути Вие ще бъдете нашите герои.  Защото Вие сте наследници на един славен близо сто-годишен отбор и знаете за чия чест играете.

Нека с тази победа да покажем на всички кои сме - знаем, че можете и Ви вярваме! А когато съдията даде началния сигнал, на терена ще бъдем 12!

Успех Соколи! Само Спартак!



--- spartak-varna.net  / снимка: ole-bg.com

2 коментара:

Анонимен каза...

Nadqvam se da pobedim,k1m varha e na6ata cel SEMPER FIDELES

Анонимен каза...

вярва че ще победим - Спартак не умира докато има и един от нас жив!