вторник, ноември 30, 2010

Бойко Каменов: Защитихме каузата на феновете

Според старши треньора Бойко Каменов през есента "Соколите“ са изпълнили най-важната си цел – да са съпричастни с каузата на феновете и да я защитават с игра и резултати. "Този отбор не бе създаден за пари, а само за феновете. Затова поканихме в него опитни играчи и приятели.
Феновете искаха отбор, който да е техен и конкурентоспособен на най-добрите, и го получиха. Искам да благодаря на всички играчи, които се стараха и се раздадоха максимално, за да допринесат за каузата“, каза за "Народно дело“ Каменов.
Треньорът обаче уточни, че предвид условията за работа всичко, което са постигнали, е нормално. "Знаете, че се събрахме 20 дни преди първенството и нямахме време за подготовка. Отделно имаше момчета, които работят и идваха само за мачовете“, допълни Бойко. Последният призна, че са разкрили до голяма степен отборния си потенциал при победите на чужд терен с 5:1 в Дивдядово, 2:0 в Мъдрево и 4:0 в Две могили. "В тези три срещи играхме това, което можем, и футболистите показаха, че на добър терен и когато са свежи, могат много“, каза още Каменов. Той съжалява, че с лека ръка изгубили 8 точки у дома – 0:3 срещу "Септември“, 1:1 - "Макак 2008“, и 0:1 - "Шабла“: "Във футбола обаче стават грешки. Невинаги може да се побеждава, защото понякога негативно се отразяват умора, нетренираност и липса на концентрация.“
В заключение Бойко похвали Ивайло Маринов, Венци Маринов, Радо Жорев, Марко Илич, Марин Петров, Живко Бояджиев, Тодор Радомиров и Иван Караджов, които с опита и уменията си определяли приятния за окото игрови облик на тима.

--- ole-bg.com

1 коментар:

Алис каза...

Някой знае ли как са завършили дербитата между феновете и пътното?верно ли пътното ги отнесло яко и трите пъти ? тия цигани пак ли са плащали майка им деба .