вторник, ноември 02, 2010

ДЕКЛАРАЦИЯ от привържениците на Спартак Варна

Искаме да заявим, че публикуваната в някои електронни и печатни издания информация относно предстоящото обединение на нашия клуб с преименувания наскоро ФК "Владислав" е абсолютно невярна.
До този момент с нас не са водени никакви преговори по този въпрос, нито е имало някакви контакти с представители на другата страна.
Пускането на слухове в публичното пространство по тази тема е опит за нескопосан пи ар от някои лица, и цели единствено да се дезинформира обществеността.
Ние винаги сме били за съществуване на един наистина силен и стабилен Спартак в град Варна, но държим това да стане едно честно и открито начинание.
Начинание, което да накара обществеността на Варна да се чувства съпричастна към тази инициатива, и горда от постигнатите резултати.
Начинание, което да е достойно за славната история на Спартак.
Начинание, при което клуба ще се управлява публично и открито, без да се ползва за финансови машинации.
Ще се радваме, ако хората които се самонастаниха в нашия дом - стадион Спартак осъзнаят абсурдното положение, което създадоха с своите действия.
Ще се радваме, ако тези хора успеят да превъзмогнат същността си и покажат, че наистина са повече Спартаклии, отколкото гешефтари.
Чувстваме се отговорни да се борим до край за тази идея заради безрезервната обществена подкрепа която получихме.
Задължени сме да направим и невъзможното, за да стане реалност мечтата на всички хора, които чувстват Спартак близко до сърцето си.
Имаме ясна визия как нашите намерения могат да станат безспорен факт, и сме отворени към всички отговорни предложения.
Докато не се случат явни и безспорни събития, които доказват положителен развой на събитията, нашият клуб ще продължи успешното си участие в първенството във В регионална група и за купата на България.
Изказваме и големите си благодарности към домакините си от с. Тополи в лицето на Лъчезар Радев и Веско Василев, които оказват безревна подкрепа и пълно съдействие за нашата кауза.

2 ноември 2010

Няма коментари: