събота, ноември 29, 2003

Иво Димов излиза срещу "Левски"

Звездата на "Спартак" Иво Димов ще излезе срещу "Левски" утре. Срещата е от 14 часа на стадион "Спартак" и ще се предава комбинирано по Канал 1. Рефер е Камен Алексиев. Макар че още чувства болки, Димов тренира наравно с групата вчера. Стефан Грозданов ще разчита ексцентрикът да въведе ред и да внесе свежи и нестандартни идеи в средата на терена, където ще липсват Иван Кризманич, Георги Караканов и вероятно невъзстановеният Николай Станчев.
"В никакъв случай не бива да се надиграваме с "Левски". Ако играем тактически правилно и не допуснем груби грешки, можем да излъжем съперника. "Сините" идват със самочувствие след успеха срещу "Славия" (Прага) и с оглед на високите им цели, равният ще е загуба за тях, докато за нас е приемлив резултат", каза за "Черноморие" Диян Дончев.
Очаква се Стефан Грозданов отново да заложи на персонално покритие в защита, където Нено Ненов ще е либеро, а Диян Дончев и Савич - покривачи. Анастас Петров ще е изтеглен зад изнесения напред Николай Вълев. Вероятен състав (1-3-5-1-1): Голубович - Ненов, Савич, Д. Дончев - Мечечиев, Ст. Дончев, Димов, Павлов, Ташев - Петров - Вълев.
--- chernomorie.info.bg

Няма коментари: