сряда, ноември 24, 2004

В Спартак раздават по 400 лева премии днес

Ръководството на Спартак ще раздаде днес по 400 лева на футболистите, научи “Позвънете Новини”. Сумите са за победата с 3:2 над Видима-Раковски, която дойде въпреки че тимът губеше с 0:2 на полувремето. Освен това футболистите ще получат и заплати. Шефовете на тима искаха по този начин да стимулират футболистите си за успех над Марек тази събота. Мачът с дупничани е от изключително значение за “соколите”, ако искат да се отскубнат от дъното в класирането на “А” група. Само при успех варненци ще са по-спокойни за оставането си. През зимата Спартак планира да привлече поне четирима нови футболисти. Първият в списъка за селекция е защитникът Здравко Радев, като не е изключено в родния си клуб да се завърнат братята Диян и Стефан Дончеви.
Старши треньорът на спартаковци Петър Курдов ще може да разчита на всичките си подопечни. От настинка в началото на седмицата се оплакваха Калоян Филатов и Георги Арнаудов, но двамата вече са добре. С травма от мача с Литекс бе и Живко Бояджиев. Два дни сърцатият халф имаше и оток в коляното, но е възстановен и ще е на линия за двубоя. Сред титулярите за Спартак се завръщат Златин Михайлов и Николай Станчев, които получиха почивка от треньора за гостуването на ловчанлии.

Главен съдия на мача на другия варненски тим - Спартак, с Марек пък е Димитър Костов. Бургазлията ръководи и варненското дерби с Черно море, спечелено от “соколите” с 1:0.

--- pozvanete.bg

Няма коментари: