петък, ноември 12, 2004

Без извънредни премии в Спартак за мача утре

Златин Михайлов излиза на инжекции срещу Видима, водка може да стане спонсор на “соколите”

Ръководството на Спартак не предвижда извънредни премии за победа над Видима-Раковски в събота, научи “Позвънете Новини”. Мачът е в събота от 14,30 ч. във Варна и е от изключително значение за домакините. “Соколите” са на последното място в класирането на “А” група, но при евентуална победа могат дори да излязат от зоната на изпадащите отбори. В първите 12 кръга спартаковци спечелиха два мача - с Несебър и Черно море, веднъж завършиха наравно (с Берое), и загубиха останалите девет срещи. Тимът има седем точки, с две по-малко от Несебър и Локомотив (Сф), а 13-ият Нафтекс има десет.
Старши треньорът на “соколите” Петър Курдов няма сериозни кадрови проблеми преди важния двубой със севлиевци. Със сигурност аут е единствено Окан Хасан, чиято глоба е за червения картон в домакинския мач с Несебър. Тогава халфът влезе на терена и след четири минути игра бе изгонен за удар без топка. Заради постъпката му, шефовете на Спартак са категорични , че той сам трябва да си плати санкцията от 600 лева. Под сериозна въпросителна е участието на Златин Михайлов. “Железният” защитник с прякор Чиро Ферара е с вътрешен кръвоизлив на бедрения мускул и проблеми в коляното. Единственият вариант Злати да се появи на терена срещу Видима, е да излезе на инжекции.
Междувременно се разбра, че водката “Савой” може да стане спонсор на варненския тим. Според непотвърдена информация самият наставник Петър Курдов води разговорите с фирмата. До няколко дни се очаква да се разбере дали преговорите ще бъдат финализирани и какви ще са параметрите по сделката. Президентът на “соколите” Иван Славков също преговаря с няколко фирми за генерален спомоществовател. Той на няколко пъти обяви, че феновете не трябва да се притесняват, тъй като Спартак го чака добро бъдеще. Самите запалянковци пък излязоха с декларация, в която призовават всеки, който милее за Спартак, да дойде на стадиона, за да подкрепи любимците си в изключително важната среща с Видима.

--- pozvanete.bg

Няма коментари: