събота, март 19, 2005

РУМЕН ДИМОВ: "За да оцелеем ни трябва поне точка в Смолян"

Родопа посреща от 15 ч. Спартак (Вн) в пряк сблъсък за оцеляване в “А” група. Отборът на Ангел Станков показва подобрена игра от началото на пролетния дял и феновете в Смолян се надяват на убедителна победа. Старши-треньорът на варненци Румен Димов ще може да разчита на всичките си играчи с изключение на Георги Филипов и Марко Палавестрич, които не са напълно възстановени. Пропадна и картотекирането на Траян Дянков, с чиито документи има проблеми. АНГЕЛ СТАНКОВ:
“Футболната общественост в страната явно гледа с добро око на работата ни в Родопа. Затова сега на всяка цена трябва да бием в директен сблъсък за измъкване от дъното варненския Спартак. Хубаво е, че слънцето изсуши терена в Смолян и вече тренираме на стадион "Септември", вместо всеки ден да пътуваме до Рудозем. Няма да подценим съперника, чакам да действаме отново умно, агресивно, интелигентно, с пълно себераздаване. Тогава трите точки са ни в кърпа вързани".
РУМЕН ДИМОВ: “Нашият шанс е да печелим точки срещу преките ни конкуренти за оставане в “А” група. Затова се надявам да имаме успех в Смолян. Играчите са мобилизирани и дано имаме късмет в този мач”.
Вероятни състави според "Фокус спорт":
РОДОПА: Василев, Симеонов, Дяков, Вергилов, Петков, Кръстев, Стаев, Божанков, Петев, Любенов и Редовски.
СПАРТАК (ВН): Славов, Радев, Ковачев, Зл. Михайлов, Илиев, Ст. Петров, Станчев, Раданов, Ст. Георгиев, М. Петров и Ценов.
СЪДИЯ:Христо Ристосков, асистенти Крум Стоилов, Николай Марко

--- varna-sport.com

Няма коментари: