сряда, март 02, 2005

Иван Войчев: Няма да мърдаме никъде от стадиона

Спартак ще доиграе този шампионат на собствения си стадион. Това обяви за “Позвънете Новини” изпълнителният директор на Спартак Иван Войчев. Така той отговори на заплахите, които Петър Пасев отправи, че може да затвори съоръжението. Шефът на ОП “Спортни имоти” е председател на общинската комисия за лицензиране на спортните съоръжения.
“Ние сме изпълнили абсолютно всички препоръки на комисията. Те имаха претенции към наличието на ограда пред сектор “А”, което изпълнихме. Имаме си документ от тях, че до края на сезона сме получили право да играем на “Спартак”. Колкото до сектора за гостите, той е затворен, освен това по време мачовете има и охрана. Наясно сме, че там не бива да се пускат хора заради камъните. Но това не бе изискване, а бе препоръка”, каза Войчев за “Позвънете Новини”. Той уточни, че реконструкцията на стадиона върви нормално и паралелно с играенето на мачовете. “Действаме всеки ден, защото трябва да сме готови за лицензирането в края на сезона. Дотогава ще го завършим”, каза Войчев. Той уточни, че не е имало проблеми с Петър Пасев, въпреки че той е член на управата на Черно море. “Тук не става въпрос за клубни пристрастия. Човекът си върши работата в комисията, но в случая няма причина да ходим да играем в Албена”, завърши Войчев.
Директорът на Спартак потвърди, че със сигурност ще има парична санкция за Златин Михайлов заради глупавия червен картон срещу Беласица.

--- pozvanete.bg

Няма коментари: