петък, юли 15, 2005

Михайлов подписва за 2 години

Новият договор на Златин Михайлов със "Спартак" може да е за 24 месеца. Това призна самият той за "Черноморие". "Предлагат ми да подпиша за една или 2 години. Най-вероятно ще избера второто предложение. Не мисля вече за чужбина, а и в "Спартак" се чувствам добре. С този отбор пак ми се играе в "А" група и вярвам, че това ще стане догодина. Мястото на "Спартак" е само в елита", каза за "Черноморие" по телефона от Правец Михайлов.
Опитният бранител призна, че от младите нови попълнекия най-много го е впечатлил Владимир Пекин. Халфът е от школата на "Левски". "Свършинме добра работа в Правец, предимно във физическо отношение. В оставащите контроли ще се избистри и обиграе съставцй. Въпрос на време е тактическите и игрови идеи на Ради Здравков да се реализират на терена", допълни Златко.
Чрез "Черноморие" той пожела успех на Боян Илиев в израелското първенство. "Боян е много добър футболист и вярвам, че кариерата му ще продължи по възходяща линия в израелското първенство. Играл съм там и познавам добре Боян. Затова прогнозирам, че бързо ще се адаптира към новите условия и стила на игра в Израел", завърши Михайлов

--- chernomorie.info.bg

Няма коментари: