сряда, юли 20, 2005

Ради: Дори в чужбина трудно се намират условия като в Правец

Старши треньорът на Спартак Ради Здравков изрази огромното си задоволство от условията в Правец, където тимът му изкара двуседмичен подготвителен лагер. Бившият национал се надява “соколите” да преместят и втория си лагер там, въпреки че според първоначалния план, трябваше да ходят в Тетевен. “Изненадах се от отличните условия, които намерихме в Правец. Рядко може да се намери такава база дори в чужбина. Радвам се, че и времето беше с нас. Както се казва периодът в Правец бе плодотворен. Изиграхме четири контролни срещи, в които дадох шанс на всички момчета. В последните двубои вече започнах да избистрям състава. Искам и вторият ни лагер да е в Правец. Все още не е сигурно дали ще стане, но моето желание е такова. Контролата със Спартак (Плевен) си остава, но проверката с Литекс на 30 юли няма да я играем, тъй като те по това време ще са в чужбина. Вярвам обаче, че ще намерим отбор от региона”, каза Здравков.
Той дори се пошегува, че съперник на Спартак на 30 юли може да е Левски или ЦСКА, тъй като постоянно има неяснота за мача за Суперкупата, предвиден за същата дата.
Днес “соколите” излизат срещу Добруджа в шестата си контролна среща от старта на подготвителния период. Мачът е от 18 ч. в Добрич. След три дни варненци гостуват на Шумен.

--- pozvanete.bg

Няма коментари: