вторник, юли 19, 2005

Траян Дянков премина в Спартак

Траян Дянков от днес е футболист на варненския Спартак. За това съобщи на пресконеренция старши треньорът и главен мениджър в клуба Радослав Здравков. "Преди обяд си стиснахме ръцете с Траян. Всички познаваме качествата му. Той е отличен футболист и ще помогне много на отбора със своя хъс. Все още договорът не е подписан, но познавайки Траян, съм сигурен, че стискането на ръце означава, че той ще носи фланелката на Спартак през новото първенство", обясни Здравков.
Дянков изкара първите три седмици от подготвителния период с другия варненски тим Черно море. След контролата с Черноморец (Балчик) в събота обаче старши треньорът на "моряците" Илиан Илиев се отказа от услугите му. Дянков не е играл в официален мач от една година, тъй като претърпя тежка контузия. Траян е юноша на "соколите" като за последно бе собственост на Локомотив (Пловдив), с който стана шампион.
С привличането на Йордан Терзиев и Траян Дянков селекцията в Спартак почти приключи. "Оставили сме си вратичка за още едно попълнение. Може би се нуждаем единствено от нападател. Имаме списък с имена, които следим. С Данчо Терзиев приказваме отдавна и след две тренировки с нашия отбор със сигурност може да се смята, че ще играе при нас. Той ще е със статут на преотстъпен от Черно море. Има съвсем малка подробност, която трябва да се уточни с президента ни Иван Славков, но вярвам, че няма да има проблеми това да стане", каза Здравков.

--- ole-bg.com

Няма коментари: