вторник, юли 05, 2005

Филипов: Време е да разкрия пълния си потенциал

Нападателят на Спартак Георги Филипов изрази увереността си, че през следващия шампионат ще покаже всичко, на което е способен. "Надявам се да проведем една целенасочена и ефикасна подготовка. Време е да разкрия пълния си потенциал, за което обаче е необходимо да се потрудя доста именно в този период", заяви за "ОЛЕ-БГ" на тръгване за лагера в Правец младата надежда на "соколите" Георги Филипов.

--- ole-bg.com


Спартак обиколи България заради наводнения

Играчите на Спартак прекосиха половин България днес заради наводнените райони в цялата страна. Точно в 8 сутринта "соколите" отпътуваха за първия си лагер в Правец (минавайки през Русе) от предсезонната подготовка, където ще останат до 16 юли. В 14,30 варненци пристигнаха благополучно в родното място на бившия първи Тодор Живков. Футболистите бяха посрещнати от главния мениджър и старши треньор на отбора Ради Здравков. В 18,00 той изведе играчите си и за първата тренировка. Наставникът е предвидил разнообразна програма за подготовка в Правец - утре се тренира от 9,30, 16 и 18 ч. В сряда футболистите ще бъдат разделени на две групи и ще тренират от 9,30 и 10,30 ч. В 18 ч. пък ще бъде и първата контрола с Балкан (Ботевград) в Правец. За четвъртък също са предвидени триразови занимания, в петък са две - от 10 и 18 ч., в събота има сутрешна тренировка, а от 18 ч. е контролата с Конелиано на базата на "армейците" в Панчарево. Всички изразиха задоволството си от перфектните условия, които предоставя базата в Правец. Футболистите, които Здравков отведе, са 23-ма.

--- ole-bg.com


Боян Илиев чака израелци в Албена

Доскорошният футболист на Спартак Боян Илиев ще се присъедини към новия си отбор на 20 юли, научи "ОЛЕ-БГ" от свои източник. Тогава в курорта Албена се очаква да пристигне израелския клуб, за който ще играе универсалният състезател през новото първенство. Както е известно, Илиев отказа да поднови контракта си със "соколите", тъй като офертата на израелците е по-изгодна за него. Илиев направи отличен сезон за Спартак и се превърна в един от любимците на агитката.

--- ole-bg.com

Няма коментари: