събота, октомври 08, 2005

Спартак бие военен отбор с 3:0 в контрола

Спартак (Вн) изигра контролна среща в паузата на първенството срещу военния отбор от морската столица. Наставникът на тима Ради Здравков реши и да експериментира в този двубой - титулярната двойка централни защитници на соколите бяха Диян Кателиев и Венци Маринов. Очаквано Спартак набързо вкара 2 гола на съперника си. Още в 6-ата мин. на двубоя голмайсторът на тима Владко Мирчев се разписа с глава. Второто попадение бе само въпрос на време. В средата на първата част Николай Филипов се оказа сам в наказателното поле на символичните гости и удвои преднината на Спартак. Класическото 3:0 оформи Калоян Генчев, който отбеляза гол от малък ъгъл в наказателното поле с плътен удар.
Срещата започна с двучасово закъснение, заради закъснението на ветераните на Ботев (Пд), които трябваше да играят със Спартак от 14 часа.

Спартак - Военен тим 3:0
1:0 Мирчев (6), 2:0 Н. Филипов (30), 3:0 Генчев (80)
Спартак: Славов, Петров, Кателиев, Дянков, Маринов, Станчев, Севгин, Пекин, Съботинов, Мирчев, Н. Флипов (Арнаудов, М. Любенов, Генчев, Кирчев, Стефанов)

--- ole-bg.com


Ветераните на Спартак губят у дома от Ботев с 0:2

Ветераните на Спартак допуснаха домакинска загуба от Ботев в полуфинален мач от първенството с 0:2. След като цял мач варненци имаха териториално предимство на терена се стигна до поражението, което на практика обезмисли ответния мач в града под тепетата. Атанас Атанасов имаше на няколко пъти възможност да открие резултата в полза на домакините, но шансът не бе на негова страна при далечните му удари. Гостите стигнаха до няколко мелета пред Костадинов, но също не можеха да намерят пътя към мрежата на варненци. Все пак в края на първото полувреме Тодор Зайцев успя да изведе тима си напред в резлутата с удар извън пеналта. В края на срещата Ясен Петров отблизо уби интригата в срещата.

Спартак - Ботев 0:2
0:1 Зайцев (40), 0:2 Яс. Петров (82)
Спартак: Костадинов, Димитров, Радомиров, Илиев, Богомилов, Митов, Атанасов, Иванов, Георгиев, Гушлев, Трендафилов

--- ole-bg.com

Няма коментари: