сряда, октомври 05, 2005

“Соколите” договориха контрола с военен отбор

Варненският Спартак ще играе контролна среща с Военния отбор на морската столица, стана ясно вчера. Мачът ще се състои в петък от 16 ч. на клубния стадион на “соколите”. Във въпросната селекция се състезават някои юноши на Спартак, между които Красимир Стефанов. Старши треньорът и главен мениджър Ради Здравков ще наблюдава изявите им, за да си направи изводите кой от тях евентуално може да попадне в състава му през зимната пауза.
В проверката се очаква да не играе стълбът в отбраната на варненци Златин Михайлов. Известният с прякора си Чиро Ферара защитник е с контузия и тренира на облекчен режим. Поради тази причина наставникът Здравков ще го остави да почива в тази среща. Проверката пропуска и Даниел Ангелов. Младият нападател има травма в глезена, която се е усложнила и той ще почива. Милен Христов пък вече тренира по-сериозно и се очаква да се появи поне за едно полувреме на терена. Ако е добре, през следващата седмица срещу Шумен той ще попадне в групата.
Настроението в лагера на Спартак продължава да е добро, въпреки равенството срещу АКБ Миньор и първите загубени точки в първенството. Всички “соколи” са настроени единствено за трите точки в домакинството с Шумен следващата събота.

--- pozvanete.bg

Няма коментари: