петък, юни 09, 2006

Старшата на "соколите" изтегли тежък съперник

Спартак (Вн) ще се изправи срещу изключително силен съперник в четвъртфиналите на републиканското първенство за юноши старша възраст. Днес бе теглен жребият за тази фаза от надпреварата и на варненци им се падна Спартак (Пд). Това е може би най-силният тим в тази възраст, а в състава му личат имената на четирима национали до 19 години. В предния кръг пловдивчани победиха другия варненски тим - Черно море, с общ резултат 9:1. "Моряците" обаче играят в тази възраст с футболисти, които са две години по-малки от своите опоненти.
"Не можах да гледам мача между Черно море и Спартак (Пд) във Варна и ще чакам колегите, които бяха на стадиона, да ми кажат мнението си. Иначе познавам тази селекция на Спартак (Пд) още от времето, когато играеха в младшата възраст. Добър отбор са и очаквам да ни е много трудно", заяви наставникът на младите "соколи" Тодор Попов. На осминафиналите неговите възпитаници отстраниха Сливен след 2:2 като гости и 0:0 у дома. Двете попадения бяха дело на играещите за мъжете Владислав Мирчев и Иво Кирчев.
Първият мач от четвъртфиналната фаза е в събота от 18 ч. на стадион "Спартак" във Варна, а реваншът е във вторник в Пловдив.
Останалите двойки:
Левски - Ботев(Враца)
Шумен - Поморие
ЦСКА - Пирин (Бл)

--- ole-bg.com

Няма коментари: