сряда, юни 14, 2006

Пламен Михов: Имаме отсрочка за лиценза

На официалния сайт на Българския футболен съюз днес бяха обявени имената на отборите, които са получили лиценз за идното първенството. Спартак (Вн) обаче бе в списъка на тези, които не отговарят на изискванията.

Изпълнителният директор Пламен Михов коментира пред "Спортният сайт на Варна"-www.ole-bg.com, че клубът има съгласието на НОИ задълженията да бъдат изчистени на разсрочено плащане. "Направили график за плащанията и вноските, но в момента председателят е в чужбина и няма как да стане. Надявам се, че съвсем скоро този проблем ще отпадне", обясни той.
Междувременно 7-членната комисия по сигурността на спортните обекти и зрителите към община Варна мина на проверка на стадион Спартак днес. "Дадохме 1 месец срок на клубната управа да оправи стадиона. В момента стадион Спартак не е готов, но не и негоден. Ако ръководството положи необходимите усилия за 1 месец всичко ще се оправи. Ще дадем правото на ползване на половината стадион, в смисъл 5000 места, тъй като в някои сектори е невъзможно да се гледа мач. Най-важното е сега да се изчистят камъните и гредите, както и да се постави мрежа зад секторите на феновете", коментира председателят на комисията Петър Пасев.

--- ole-bg.com

Няма коментари: