вторник, май 15, 2007

Геша запази основните футболисти за дербито!

Старши треньорът на "Спартак" Георги Иванов реши да запази основните си футболисти за предстоящото в събота дерби срещу отбора на "Черно море".
Тази сутрин, наставникът отпътува за Петрич със следните футболисти: вратарите - Генко Славов и Цветомир Цанков и полевите играчи: Еммануел Баба, Емил Дончев, Христо Арангелов, Иво Кирчев, Георги Филипов, Марко Илич, Дарин Тодоров, Богомил Дяков, Кунчо Кунчев, Генади Симеонов, Росен Каптиев, Иван Найденов, Борислав Георгиев, Дениран Ортега, Николай Иванов и Владимир Пекин.
"Решихме да дадем почивка на по-голяма част от титулярните ни футболисти, за да ги предпазим от евентуални контузии и да бъдат напълно готови за най-важния мач от полусезона, именно дербито на Варна. Маршрутът е твърде дълъг, за твърде кратко време и натрупаната умора от топлото време и продължителното пътуване може да окажат решаваща роля за здравословното и кондиционното състояние на момчетата, които ще изнесат тежестта на двубоя срещу "Черно море", заявиха от треньорския щаб.
Въпреки това пътуващите за Петрич, в никакъв случай не отиват с предварителната нагласа, че не могат да вземат точка от "Беласица".
Всички са решени да играят на 100 % и да докажат, че "Спартак" разполага с достатъчно класни и достойни футболисти.
Отборът ще отседне в резиденцията в Свети Врач и в късния следобед ще направи една тренировка на терена в Ново Делчево.
След утрешния двубой ще пренощуват отново там, за четвъртък сутринта, спортно-техническият щаб е предвидил едно възстановително занимание, след което тимът отпътува за Варна.

--- spartak1918.com

Няма коментари: