понеделник, май 21, 2007

Геша запазва основния състав и за следващия сезон

Старши треньорът на Спартак (Варна) Георги Иванов-Геша призна, че най-вероятно ще разчита на почти същите футболисти за следващото първенство. Той изрази задоволството си от показаното от неговите момчета в четирите срещи, в които водеше отбора.

"Имаме добър тим и искам да го запазим за следващото първенство. При всички положения ще държа на това ядрото ни да остане. Това, което видях в четирите водени от мен двубоя, долу-горе ме удовлетворява. Имаме добри състезатели, отборът ми харесва. Смятам, че ще ни трябват двама-трима футболисти. Няма да търсим чак толкова сериозни имена, а по-скоро футболисти с определени качества, на определени постове. Няма да правим гръмка селекция. За някакви конкретни имена е още рано да се говори. Нека първо да свърши първенството", заяви за "Позвънете Новини" двукратният шампион като футболист с Левски.
Геша смята, че при двете гостувания на Беласица и Марек, които той води, тимът му е можел да не загуби. "Ако в тези мачове ни бяха свирили чужди съдии, съм убеден, че нямаше да си тръгнем победени. Момчетата играха добре, но някои решения на арбитрите повлияха на крайния изход", смята треньорът, който до дни трябва да подпише дългосрочен договор с варненските "соколи".
Иванов призна, че има вариант да не разчита на някои от основните футболисти в гостуването на Локомотив (Пловдив) в последния кръг на "А" група тази неделя. Както е известно, с победата над Черно море във варненското дерби Спартак запази и на теория мястото си в елита. "Възможно е да пробваме някои от момчетата, които по-рядко влизат в игра. Все пак трябва да видим на кои от тях ще разчитаме и догодина", заяви треньорът, който даде два дни почивка на своите възпитаници и ги събира за първото занимание за тази седмица утре от 17,30 ч.

--- ole-bg.com

Няма коментари: