събота, август 21, 2010

Бойко Каменов: Бием „Девня“ с футбол

Да победят „Девня“ с добър футбол, очаква играещият треньор на „Спартак“ Бойко Каменов. Мачът от втория кръг на Североизточна „В“ група е утре от 18 часа в Тополите. „Длъжни сме да бием, тъй като в противен случай трите точки в Дивдядово няма да имат стойност. Разузнахме съперника в детайли. Сериозен тим са и разполагат с опитни изпълнители. Убеден съм обаче, че ние имаме отборен потенциал, с който да се противопоставим успешно“, каза за „Народно дело“ Каменов.

Съставът
Ивайло Маринов – Мартин Любенов, Венцислав Маринов, Радослав Жорев, Николай Керацин – Георги Бомбов, Живко Бояджиев, Марин Петров, Бойко Косев – Румен Александров, Марко Илич

--- narodnodelo.bg



Очакват празник в Тополите


Главният координатор на „Тополите“ Веселин Василев очаква футболен празник по време на мача „Спартак“ - „Девня“. „За първи път на нашия стадион ще има толкова много публика – дали ще са 500 или над 1000 зрители, ще видим в неделя. Очаквам феновете да са толерантни и да не създадат проблеми на клуба. Радвам се, че от „Спартак“ са коректни към нас и вече започнаха да изпълняват поетите ангажименти. Вярвам, че ще направят всичко, което ни обещаха“, каза за „Народно дело“ Василев. Той уточни, че се разбрали със „Спартак“ първият му домакински мач задължително да е в Тополите като жест към местните фенове.

--- narodnodelo.bg



Фенският „Спартак” с проблеми в нападение

Фенският „Спартак” изпитва сериозни проблеми с нападателите си преди мача с „Девня” утре. Иван Караджов, Марко Илич и Румен Александров тренират на облекчен режим заради леки травми. Почти сигурно обаче те ще бъдат вдигнати на крака и ще могат да вземат участие в предстоящия двубой. Със сигурност мача ще пропусне и новото попънлнение Милен Братоев. Той все още не е излекуван напълно от настинката, която го тормози.

От клуба разкриха, че са говорили с полицията, като са уредили и 30 стюарда да се грижат за реда по време на мача с „Девня”. На стадиона в село Тополи се очакват над 1000 привърженици на „Спартак”.

--- pozvanete.bg

Няма коментари: