понеделник, септември 27, 2010

Бойко Каменов: Победата е стратегическа

Старши треньорът на “Спартак” на феновете Бойко Каменов е останал изключително щастлив след успеха на тима му с 2:0 над „Скрита сила” (Мъдрево). “Мачът бе много стратегически. Всички играха много сериозно и знаеха важноста на мача. В Мъдрево се играе много трудно, но за щастие ние взехме този мач”, заяви Каменов.
Младият специалист разкри, че отборът му се готви много сериозно за утрешното домакинство на лидера “Макак” (Шумен), който е един от основните съперници на спартаковци в борбата за влизане в „Б” група. „Чака ни много важен мач. Неприятното обаче е, че няма да можем да използваме Марко Илич, който получи червен картон в мача с Мъдрево. Това ще ни затрудни, но ще направим всичко, което е по-силите ни”, добави Каменов. Той няма да използва и халфа Живко Бояджиев, който е наказан за 3 срещи.
 
Междувременно пък стана ясно, че Дисциплинарната комисия към Зоналния съвет на БФС – Варна е присъдила 3 т. на “Спартак” при домакинството им на “Кубрат”. Както е известно, мачът не се проведе, тъй като гостите отказаха да излязат на терена.

Няма коментари: