вторник, август 07, 2018

Синдикат 12 с емоционално послание

„Приятели Спартаклии, ветерани на клуба, футболисти, деца от школата и родители. Опитаха се да убият СПАРТАК Варна! Откраднаха му всичко! Дванайсет години клубът бе сринат, унижаван и тъпкан! 
Но не успяха да убият любовта и предаността на хиляди хора към синьо - бялата идея! 
Защото тя е много повече от един футболен мач, от два часа развлечение на стадиона. СПАРТАК Варна са човешки съдби на няколко поколения. Вярност и отдаденост на клуба до последен дъх, буквално! 
Това, което направихме с дружни усилия през последните години, е прецедент в историята на България - да измъкнеш от ръцете на мафията "плячка за милиони левове" и да върнеш всичко това на гражданите и бъдещите поколения. 
Осъзнавате ли го? 
И всичко това навръх 100 годишния юбилей на СПАРТАК. 
Няма как да не сме горди с този факт. Няма как да не сме изпълнени с оптимизъм, като виждаме как с всеки изминал ден клубът се изправя от пепелта като птица Феникс. 
Не ни остава нищо друго, освен на 28 - ми август да сътворим един запомнящ се празник за нас и целия град. Каним абсолютно всички, които са съпричастни с идеята Спартак. И най-вече тези, които заради разочарования, през годините са останали встрани от събитията. 
Скоро ще се завърнем отново в нашия дом - реновирания стадион "Спартак". Време е отново да бъдем заедно! 
Чакаме всеки един Спартаклия на 28 - ми август в 18 ч. на площад "Севастопол" във Варна, откъдето ще тръгне шествието до площад " Независимост" и операта на града - мястото за официалната церемония. 
Да покажем на цяла България, че СПАРТАК ВАРНА ТОВА СМЕ НИЕ!”

--- Syndicate 12



Няма коментари: