понеделник, май 03, 2004

Фенове на "Спартак" молят Батето за трите точки

70-годишен ултрас на отбора откаран с линейка в севлиевска болница

Феновете на "Спартак" се засякоха с шефа на БФС Иван Славков в ресторант на 10 км преди Севлиево в събота около 17 часа. Батето се връщаше от Добрич, където кумува на сватбата на рефера Боян Боянов, а ултрасите пътуваха за мача на своите любимци. Запалянковците обградиха Славков и го попитаха в прав текст дали ще върне трите точки на "соколите" от есенния мач с "Локо" (Сф), за да им помогнат да оцелеят. Видимо притеснен, Батето се измъкна от деликатната ситуация в типично свой стил: "Още не съм решил дали да върна точките, а и в момента съм в почивка. Като гледам обаче каква вярна публика сте, вашият отбор ще остане в групата." Окуражени от тези думи, ултрасите тръгнаха с мощни ревове към трите автобуса.
По време на мача "Видима" - "Спартак" 70-годишен фен на варненци бе откаран с линейка в местната болница. На бай Станчо му прилошало, след като съдията подминал явната дузпа за гостите. Той бил поливан с вода, докато дойдат лекарите и му окажат първа помощ.
След срещата футболистите на "Спартак" и треньорите благодариха за подкрепата на своите фенове, които бяха над 200. Трите автобуса бяха препълнени, а отделно ултраси пътуваха с 10 коли.

--- chernomorie.info.bg

Няма коментари: