четвъртък, май 20, 2004

Ветерани:Чечи и Тони Фажев обявиха съставите

Играещите треньори на двата варненски клуба обавиха съставите за турнира на ветераните в петък и събота във Варна. Водачът на "Черно море" Стефан Богомилов - Чечи, ще разчита на Жоро Попов, Валери Николов, Венци Маринов, Тодор Марев, Илиан Илиев, Никола Спасов, Юлиян Спасов, Милен Бакърджиев, Красимир Диамандиев и Валентин Вълков. Отпадна Велислав Вуцов, тъй като няма да е във Варна.
Селекционерът на "Спартак" Антон Фажев залага на Константин Костадинов, Ради Радомиров, Жоро Мирчев, Васил Илиев, Георги Иванов, Атанас Атанасов, Николай Стоев, Живко Господинов, Методи Гушлев и Димитър Трендафилов.
Разбра се още, че с ПАОК пристига с един спортен журналист. Той ще отрази събитието за медиите в Солун. най-вероятно гъркът ще вземе участие в шоу-мача между щабовете на ПАОК и "Омония" срещу "Медии" (спортните журналисти на Варна).
Турнирът на ветераните се открива утре в 10 часа на "Тича". 30 минути по-късно на същия стадион играят "Черно море" - ПАОК, а от 11 часа "Спартак" приема "Омония" на своя стадион.

--- chernomorie.info.bg

Няма коментари: