четвъртък, май 13, 2004

Свободен вход

Свободен вход за съботния мач Спартак - Родопа обявиха вчера от борещия се за оцеляване варненски отбор. Зрителите ще гледат безплатно за втори пореден път домакински мач благодарение на новия спонсор Иван Славков. По този начин клубният бос се надявал на стадиона да дойдат повече хора, за да видят как Спартак ще остане в "А" група. Славков обаче уточни, че не се предвиждат празненства, тъй като чака работа по селекцията за новия сезон и приключване на ремонта на стадиона.
37-годишният капитан Николай Станчев пък тръгва по стъпките на Амедио Карбони, който на 39 години стана шампион с Валенсия. Халфът смята, че може да остане на терена поне още един сезон, ако ръководството го иска. В противен случай той ще се откаже от футбола, защото не иска да играе за друг клуб.

--- 7 dni sport

1 коментар:

Анонимен каза...

Ники Станчев още един сезон на терена.... Не звучи зле! В добра спортна форма е, а и доказа, че е истински спартаклия с онези там бойкоти-мойкоти! Внесе спокойствие в отбора след трусовете през зимата.А най ме е яд, че оставаше в сянката на оня врачанския ))))-:! Успех Ники!