четвъртък, май 20, 2004

Румен Димов:Не правя селекция, защото никой не ми е предложил договор

Селекцията в "Спартак" закъснява. Треньорът Румен Димов призна, че не работи по въпроса, тъй като никой не му е предложил нов договор. Настоящият контракт на специалиста изтича на 30 юни. "Не правя селекция, защото никой не е седнал да разговаря с мен и да ми предложи нов договор. Ако сега спазаря някой нов футболист, каква е гаранцията, че условията, които нашите шефове му предложат, ще го удовлетворят. Освен това не е сигурно, че ще продължа да водя тима", каза за "Черноморие" Димов.
Както вече писахме, Николай Ишков и Иван Славков признаха, че Димов ще остане треньор и до края на месеца се очаква наставникът да преподпише за още една или две години.
Според Румен Димов към днешна дата отборът е напуснат единствено от Михаил Лазаров, Радомир Тодоров, Николай Вълев и Илиян Ташев, чието преотстъпване изтече. "Другите футболисти имат договори. Могат да ги прекратят само на арбитраж", уточни Димов.
Днес "соколите" тренират за последно от 11 часа, а след това трябва да получат заработените си пари от пролетта. Основните играчи ще приберат по около 1500 лева. Отборът ще е във ваканция до 21 юни, когато стартира лятната подготовка.

--- chernomorie.info.bg

Няма коментари: