петък, май 14, 2004

"СОКОЛИТЕ" хвърлят фланелки си на феновете, за спомен

Играчите на "Спартак" (Вн) са намислили да изненадат феновете си. След последният съдийски сигнал на Камен Алексиев в мача с "Родопа" футболистите ще отидат и ще хвърлят фланелките си към агитката. Това ще стане, ако нашите спечелят мача и останат в групата. Трите точки са достатъчни за оцеляването в елита.
"Да спасиш един отбор от изпадане е чест за всеки един футболист", каза треньора Румен Димов за в-к "24 часа Местен". "Вярвам, че стадиона ще е пълен и зрителите ще са 12-ия ни играч. Не се притесняваме от приготвените торби с пари за "Родопа". Нормално е да има подобни стимули. Това обаче не означава, че ние трябва да треперим", добави треньорът. В защита Румен Димов ще заложи на Валентин Найденов, Златин Михайлов, Дарко Савич, Диян Джурич и Мишо Лазаров. Халфове ще бъдат Николай Станчев, Ивайло Петев и Иво Димов. Голове трябва да вкарват Радо Тодоров и Димитър Георгиев подпомагани от Димов.
"Соколите" бяха качени на лагер в "Бриз-2". Треньорът Димов взе 20 играчи, като последният момент двама ще отпаднат. За оставането си в групата футболистите ще приберат по 1500 лева. Сумата е натрупана от неполучените половинки от премиите досега.

--- www.varna-sport.com

1 коментар:

Анонимен каза...

Pobeda i pak pobeda! Nie peem samo za pobeda!
Dano da uspeq da se dokopam do nqkoq ot flanelkite na futbolistite!
Vinagi verni na Spartak!