сряда, октомври 27, 2004

Спартак пътува 1200 км днес, Курдов взима 15 играчи

Изключително странно решение взе ръководството на Спартак за днешния мач от 1/16-финалите на турнира за купата на България с Миньор (Бобов дол), съобщава в-к."Позвънете". “Соколите” ще пътуват в деня на мача, а разстоянието до малкото градче е цели 600 километра. Много трудно играчите на наставника Петър Курдов ще запазят сили за самия мач, който е в 15 ч., а и в събота на тима предстои изключително важен мач с градския съперник Черно море.
Курдов запази някои от основните си играчи като Диян Кателиев, Марин Ценов, Златин Михайлов и Николай Станчев, но въпреки това в групата попаднаха и титуляри от досегашните двубои. На автобуса за Бобов дол се качиха само 15 футболисти. Старши треньор на втородивизионния Миньор е бившият футболист на “соколите” Анатоли Нанков. Главен съдия на двубоя днес ще е дебютантът Иван Петров.
Групата на Спартак за мача: Арнаудов, Колев, Палавестрич, Кръстев, Филатов, Софрониев, Костадинов, М. Христов Христов, М. Ангелов Христов, Бояджиев, Филипов, А. Стефанов, Каров, Вл. Мирчев, Б. Илиев

--- pozvanete.bg

Няма коментари: