четвъртък, октомври 21, 2004

Президентът на Спартак няма да гледа дербито

Президентът на Спартак Иван Славков няма да може да присъства на варненското дерби между неговия тим и Черно море. Мачът е следващата събота от 14,30 ч. на стадиона на “соколите”. Причината за отсъствието на общинския съветник е, че по това време той има бизнес ангажименти в чужбина. Славков заяви, че ще се информира постоянно за резултата по мобилния телефон от някой от щаба на Спартак. Босът не пожела да даде прогноза за крайния изход от двубоя, тъй като откакто поел клуба, станал много суеверен.
Днес в 10 ч. “соколите” тренират и след това потеглят за София, където утре от 16 ч. гостуват на Локомотив. Двата тима са в дъното на таблицата и мачът е изключително важен за тях. Варненци се заканиха да отмъкнат поне точка на “железничарите”.
От групата за мача отпадат Мишо Лазаров и Иван Караджов. Първият има разкъсване на адуктора, а нападателят не се е почувствал добре на вчерашната тренировка, тъй като сърцето му прескачало. Старши треньорът Петър Курдов ще направи куп промени в стартовата единайсеторка, в сравнение с тази, която започна срещу Берое. Със сигурност сред титулярите ще бъдат Златин Михайлов, Румен Георгиев, Калоян Филатов и Тодор Радомиров.

--- pozvanete.bg

Няма коментари: