вторник, октомври 12, 2004

ПЕТЪР КУРДОВ вика Иво Димов на агне във вторник

Каня този прекрасен мъж Иво Димов да вечеря с отбора, каза вчера треньорът на "Спартак" Петър Курдов пред Цанко Цанев от в-к "Местен 24 часа". Наставникът иска да си уточни на агне отношенията с футболния естет. Както е известно, в петък "соколите" удариха ножа на 40-килограмово шиле, което изчака във фризера. Във вторник играчите и наставникът ще хапнат жертвеното животно. То е и реванш към треньора, който миналата седмица гости спартаковци с отстреляно от него диво прасе.
Снажният бланител Мишо Лазаров продължава да е под въпрос за кървавия сблъсък с "Берое". Курдов се надява лекарите да сторят чудеса и да го изправят на крака във важния за оцеляването на тима мач. В състава се завръща капитанът Николай Станчев. Калоян Филатов и Окан Хасан ще бъдат на разположение, след изтърпените от тях наказания.
"Не знам нищо за Диян Дончев и Здравко Радев. От вестниците научих, че двамата искали да се връщат в "Спартак". Не ми е ясно какви финансови претенции ще предявят", каза Курдов. Спецът няма представа какви преговори ще се водят с бранителите. Радев вече напусна "Беласица" и иска да се върне край морето, където има бизнес и семейство. За Дончев, който има договор със софийския "Локо", причината е същата. Те обаче ще трябва да разтрогнат договорите си през зимната пауза.
Златин Михайлов пък ще рита в Израел през пролетта. Той се уреди в стария си втородивизонен клуб. "Спартак" ще пусне юношата на "Черно море" без претенции.

--- varna-sport.com

Няма коментари: