четвъртък, декември 09, 2004

Вадят 100 хиляди лева за Радомиров, не го дават

Български или чуждестранен клуб е предложил на Спартак 100 хиляди лева за закупуването на нападателя Тодор Радомиров, но варненци са отказали,съобщава в-к."Позвънете новини". Това разкри членът на Управителния съвет на “соколите” Бранимир Балачев. “Защо да го даваме за 100 хиляди лева? Те няма да ни оправят. А Тошко е състезател с бъдеще. Стана футболист при нас и след още един полусезон цената му ще е още по-висока”, обясни Балачев, без да разкрие името на отбора.
Преди около седмица стана ясно, че за Радомиров интерес проявяват родните Нафтекс и Берое, но общинският съветник не пожела да каже дали точно тези два тима са предложили 100-те хиляди. През пролетния полусезон Радомиров вкара четири попадения с екипа на “соколите”. Два от тях донесоха победите с по 1:0 над Черно море и Марек.
Бранимир Балачев призна, че отборът ще търси 4-5 качествени попълнения през зимната пауза. “Със селекцията се занимават изпълнителният директор Иван Войчев и администраторът Румен Димов. Доколкото знам, засега единственото сигурно име е това на защитника Здравко Радев. Ние ще търсим предимно свободни агенти, които разтрогнат своите договори на арбитража”, уточни Балачев.

--- pozvanete.bg

Няма коментари: