сряда, декември 08, 2004

Иван Славков казва днес или утре за разплащането

Днес или утре президентът на Иван Славков ще уведоми футболистите кога ще получат парите, които са заработили. Това разкри за “Позвънете Новини” сигурен източник от варненския клуб. Босът има да дава на играчите по две премии за победите над Видима-Раковски (3:2) и Марек (1:0), които запазиха шансовете на отбора за оставане в групата. Титулярите в тези две срещи трябва да вземат по 400 лева на мач или общо по 800 лева. За резервите и футболистите, които са попаднали в групата са предвидени по-ниски възнаграждения.
Играчите трябваше да получат заработените суми на последната тренировка в края на миналата седмица, но никой от ръководството не се появи тогава на стадион “Спартак”. От персонала на клуба дори се оплакаха, че не са си получавали парите от юли месец насам. До 10 декември футболистите трябва да получат и по една заплата.
Междувременно се разбра, че в петък (10 декември) ръководството на клуба ще обсъжда дали старши треньорът Петър Курдов ще остане начело на отбора. Почти е сигурно обаче, че той ще бъде освободен, тъй като повечето футболисти са против неговото оставане в отбора. Фаворит №1 за наставник на “соколите” е администраторът Румен Димов, който вече три пъти е бил начело на варненци.

--- pozvanete.bg

Няма коментари: