четвъртък, декември 09, 2004

Иван Славков казва в сряда кой ще е треньор

Ще се разплатим с Урош Голубович, Валентин Найденов и Ивайло Петев, категоричен е босът на Спартак

В сряда ще стане ясно името на старши треньора на Спартак, който ще изведе отбора за зимната подготовка,съобщава в-к."Позвънете новини". Това заяви вчера президентът на “соколите” Иван Славков. Тогава ще се събере Управителният съвет на варненския клуб, за да вземе решения по всички въпроси, касаещи селекцията, треньорския екип и подготовката за пролетния полусезон. Почти 100% е сигурно, че настоящият старши треньор Петър Курдов ще бъде заменен. “Все още мислим, нищо не е решено. В средата на следващата седмица ще обявим името на наставника, който ще ръководи отбора. Дотогава няма да разкриваме нищо”, заяви Славков.
Общинският съветник добави, че в близките дни всички футболисти, както и персоналът на стадион “Спартак” ще си получат заплатите и премиите. Играчите имат да взимат по две премии и една заплата, а персоналът не е взимал пари от юли. “Кажете ми какво да направя, не ми е лесно и на мен. Надявам се, че тези хора ме разбират. Правя всичко възможно нещата да са добре, но не е лесно. Сам съм и е много трудно да бъдат привлечени спонсори. Все пак никой не иска да дойде в клуб, който има три милиона дългове. Надяваме се, че с помощта на общината ще успеем да получим за ползване стадион “Спартак”. Само така можем да привлечем инвеститори”, обясни съименникът на президента на БФС и БОК.
Иван Славков увери, че проблемът с четиримата футболисти, които са изявили финансови претенции към клуба, ще бъдат изчистени. През лятото по вина на варненския отбор договорите си разтрогнаха Дарко Савич, Урош Голубович, Ивайло Петев и Валентин Найденов, което няма да позволи на отбора да картотекира новите си попълнения. “С Дарко вече сме се разплатили, а на другите дължим неголеми суми. Всичко ще е наред и ще можем да картотекираме. Възнамеряваме да привлечем няколко нови попълнения, които да ни помогнат в битката за оставане в групата”, каза босът на спартаковци.

--- pozvanete.bg

Няма коментари: