неделя, август 24, 2003

Спартак с първа загуба

Локомотив Пд постигна трета поредна победа в А група, след като победи с 3-1 като гост Спартак във Варна. Отборът на домакините бе воден от помощник треньора Румен Димов, след като ден преди мач наставникът Мирослав Миронов си подаде оставката заради финансовата криза в клуба. Спартак започна по-активно срещата, но гостите от Локомотив стигнаха първи до по-сериозните голови положения. В рамките на минута между 12-ата и 13-ата Камбуров на 2 пъти пропусна да се разпише. Домакините отвърнаха с пропуск на Антунович след добра комбинация с Николай Вълев.

Локомотив откри резултата в 32-ата минута с попадението на Роберт Петров, като секунди преди гола Камбуров нацели напречната греда. Само минута по-късно Анастас Петров изравни след добро взаимодействие с Николай Вълев. До края на първото полувреме и двата отбора пропуснаха своя шанс да поведат в резултата, като пред гола сгрешиха Мартин Камбуров и Анастас Петров
7 минути след почивката Иван Добринов отсъди спорна дузпа за нарушение срещу резервата на Локомотив Георги Илиев от страна на Ташев. Тя бе реализирана от Камбуров за 1-2.

На няколко пъти защитата на домакините сериозно се пропука след пробиви на противникови футболисти като с пропуски се отличиха Камбуров и Бърканичков. В 74-ата минута обаче Джайейоба се измъкна сам срещу Стоянов и не сгреши 1-3. До края на мача Спартак можеше да намали резултата, но Анастас Петров нацели гредата.
--- DnesPlus.com

Няма коментари: