сряда, август 13, 2003

Мирослав Миронов - треньор на "Спартак" пред 52-рото варненско дерби

5 въпроса:
1. Изненада ли ви с нещо стартът на двата отбора?
2. Какво очаквате от поредното дерби?
3. Познавате ли съперника?
4. Къде ще бъдат варненци в крайното класиране?

5 отговора:
1. Стартът беше според очакванията. Ние надиграхме категорично "Беласица", мачът стана още по-лесен след справедливото изгонване на техен играч. Момчетата подходиха сериозно, стабилни бяха във всички линии. Мислех си, че "Черно море" няма да загуби, Вили е добър специалист, събра футболисти с доказани качества и за кратко време вдигна отбора на крака.
2. Дано да стане спектакъл! Дано да има обективно съдийство. Отсега знам кой ще свири мача, в двама съм напълно сигурен, че един от тях ще бъде на "Тича"... В такава битка, каквато са дербитата, няма никакво значение кой на кое място е и в каква форма, мобилизацията решава всичко! Домакинството дава някакво предимство, "Черно море" после гостува на "Ботев"... Ние също влизаме в трудна програма, домакини сме на "Локо" (Пд), играем в Бургас с "Нафтекс", посрещаме "Славия"...
3. Не можем да се изненадаме. Те имаха 5 - 6 тайни и явни разузнавачи на мача ни с "Беласица"! Дори Диян Генчев и Миша Милошевич да влязат, пак няма да бъдем изненадани.
4. Ще сме някъде между 7-о и 10-о място в крайното класиране. Ако клубът се стабилизира финансово, можем да се придвижим и по-нагоре. Мога да обещая обаче, че на никого няма да му е лесно срещу "Спартак"!
--- more.info.bg

Няма коментари: