вторник, август 26, 2003

Не е изключено треньорът на "Спартак" да се върне


Миро Миронов: Имам много въпроси към Ишков...
Петима "соколи" налегнати от летния грип


Мирослав Миронов не се е прибрал в София, след като подаде оставка в петък. Във Варна очаква среща с Николай Ишков. "С президента се чухме само веднъж, след пресконференцията, на която обявих оставката си - каза вчера Миронов. - Помоли ме да изчакам, за да поговорим." Очаква се срещата да бъде днес - утре, дали треньорът би променил решението си? "Не мога да кажа нищо, имам да поставя на президента много, много въпроси. Като чуя отговорите, тогава мога да бъда конкретен." А това ще рече, че завръщането на Миронов не е невъзможно, ако Ишков осигури пари за издръжката на отбора в първенството.
И футболистите чакат президента, за да получат дълго чаканите си пари. Нено Ненов заяви, че всеки решава сам дали да продължи да играе, ако преди двубоя с "Нафтекс" не вземат нищо. "Всеки си преценява, но за мен професионализъм означава, когато си свършиш работата, да ти платят - обясни бранителят. - Засега не мога да предвидя какво ще се случи, но щом президентът ще идва, предполагам, че нещата ще се оправят. Контузията ми отшумява, до ден-два ще съм възстановен. Ако ни платят, очаквам здрав мач в Бургас. И двата отбора са се побеждавали и като домакини, и като гости."
"С "Беласица" играхме заради Миронов - твърди Георги Мечечиев. - В дербито - заради Николай Ишков! Вече не знам какво става, дали ще продължаваме така. Обикновено опитните Николай Станчев и Анастас Петров вземат решенията какво да прави отборът, от мен нищо не зависи."
Петима играчи бяха покосени от летния грип, плъзнал застрашително във Варна. Д-р Якимов раздаде лекарства и пусна по домовете вдигналите температура Ники Станчев, Димитър Георгиев и Георги Колев. Състоянието на Ташев му позволи да завърти няколко обиколки, Кризманич е вече почти оздравял и тренира с групата. Румен Димов заведе играчите на Аладжа манастир за крос. На стадиона останаха възстановяващите се Ненов, Ст.Дончев, Д.Дончев и тримата вратари.
--- more.info.bg

Няма коментари: