понеделник, февруари 21, 2005

Спартак направи 0:0 в Добрич, иска пак Лазаров

Добруджа и Спартак завършиха наравно 0:0 в контрола, която се игра в Добрич. Варненци бяха водени в този мач от помощник треньора Илко Станчев, тъй като наставникът Румен Димов е болен. На два пъти главният рефер в този двубой не е отсъди 100-процентови дузпи за “соколите”, оплакаха се от щаба им. За Спартак дебютира 28-годишният нападател Николай Съботинов, играл за последно в гръцки тим. Той ще бъде тестван и в последната проверка на Спартак в сряда срещу Черноморец (Бяла). Наставникът на Спартак Румен Димов призна, че вече състоянието му е по-стабилно и ще започне да води отбора следващата седмица. Той разкри че отборът все още не е напълно готов за пролетния полусезон. Димов ще започне и преговори с Нафтекс за завръщането на бранителя Михаил Лазаров в отбора. “Получил съм уверение, че до сряда-четвъртък ще картотекираме и новите попълнения. Лошото в случая е, че разади атмосферните условия, не успяхме да се подготвим на сто процента игрово. Надявам се в първите мачове да наложим характер и в течение на времето да изградим игровия си облик”, каза Димов.

Добруджа - Спартак 0:0
Добруджа: Илчев, Ат. Георгиев, Петров, Димов, Коев, Кючуков, Ангелов, С. Симеонов, Кирилов, Тодоров, Начев (Радомиров, Кънчев, Господинов, Радев, Данчев, Бонев, Яв. Симеонов, Николов)
Спартак: Славов, Киров, Михайлов, Ст. Петров, Илиев, Станчев, Кателиев, Ценов, Хасан, М. Петров, Стефанов (Николов, Ковачев, Мартинов, Радев, Иванов, Мирчев) Стадион “Дружба” - 100 зрители

--- pozvanete.bg

Няма коментари: