вторник, февруари 15, 2005

"СПАРТАК" чака Иво Димов за нов договор, играчите спят в "Прилеп"

"Спартак" ще картотекира Иво Димов за пролетния полусезон, ако той подпише нов договор. "Разговарях с Иво в неделя. Той има лични проблеми и затова не тренира с нас. Вратите в "Спартак" за него винаги са отворени, защото аз добре зная какво може на терена", призна треньорът Румен Димов. "Соколите" ще уредят и Владислав Мирчев. Талантливият юноша навърши 18 години и ще подпише първи професионален договор най-малко за 3 години. Според специалистите Мирчев има безспорна дарба и ако успее да я разгърне, ще направи име във футбола.
Разбра се още, че Бойко Каменов ще пропусне първите пролетни кръгове, тъй като не е функционално готов. "Искам да го видя в две контроли и няколко двустранни игри. Стигне ли се до подписване на договор, мисля че ще получим бързо жълтата му карта от Малдивите", обясни Румeн Димов.
Екзотичният "Прилеп" е новият дом на футболистите на "Спартак" извън Варна. Хотелът се намира срещу двореца Евксиноград и е собственост на бившия съотборник на Пламен Гетов в "Спартак" (Плевен) Емил Минчев. От снощи там спят Марин Ценов, Станислав Петров, Иван Караджов, Окан Хасан, Мирослав Петров, Мартин Ковачев и Милен Христов (сопотчанина), пише в-к "Черноморие".

--- varna-sport.com

Няма коментари: