сряда, февруари 16, 2005

Румен Димов пуска два състава срещу Добруджа

Два състава ще пусне в днешната контрола на Спартак наставникът на тима Румен Димов, съобщава в-к."Позвънете новини". Треньорът е решил да даде възможност на повече състезатели да покажат качествата си за по 1 полувреме. “Соколите” играят с Добруджа от 14 часа на терена в Оброчище. Заради контузии участие в срещата няма да вземат Иван Караджов и Георги Филипов.
Вчера занимания с отбора поднови Иво Димов, който имаше лични проблеми и не е тренирал почти досега. Ексцентричният полузащитник няма да може да играе в проверката с Добруджа, но евентуално може да се появи на терена в събота. Още едно голямо име се чака в полузащитата на Спартак тези дни. Вероятно и силен спонсор ще застане зад гърба на отбора тези дни.
От миналата седмица на “Коритото” е и левият външен халф Илиян Ташев. Той се върна от Спатрак (Пл), но след това се пробва в Несебър. След като не бе одобрен там, сега димитровградчанинът ще се опита да подпише с варненския тим. До края на седмицата се очаква да бъде изчистен проблемът с невъзможността за картотекиране на нови играчи.

--- pozvanete.bg

Няма коментари: