четвъртък, февруари 24, 2005

Славков ще плаща днес заплатите и премиите

Босът осигурил издръжката до лятото. Румен Димов обещава да се върне с трансферна бомба от столицата

Президентът на Спартак Иван Славков ще се разплати до стотинка с всички футболисти и целия спортно-технически щаб на клуба днес, съобщава в-к."Позвънете новини". Босът посети вчера отбора и увери всички, че ще ги зарадва с финикийските знаци. Той е гарантирал, че до лятото издръжката на клуба е напълно осигурена и няма да има повече дори ден забавяне в плащанията. Някои от футболистите заявиха категорично пред “Позвънете Новини”, че досега Славков винаги си е държал на думата и щом им е казал, че ще плати, значи това ще стане. Президентът трябва да даде на подопечните си заплати за два месеца, както и премии за победите над Видима-Раковски (3:2) и Марек (1:0).
Доволни от добрата вест играчите се заканиха, че ще победят убедително Беласица в събота. “Ще играя в Еврофутбол на нашия мач. Толкова съм сигурен в победата ни, че мога да сложа и голяма сума пари”, заяви полузащитникът на “соколите” Диян Кателиев.
Финансовото стабилизиране означава още, че Иван Славков ще се разплати и с Урош Голубович, Валентин Найденов и Ивайло Петев, въпреки че преди два дни изпълнителният директор Иван Войчев окачестви поставените от тях финансови условия като неизпълними. Днес Румен Димов пътува за София, където трябва да уреди новите попълнения. Старши треньорът на “соколите” заяви, че крайният срок за картотекиране в БФС бил 2 ч. през нощта в петък, но ако депозираш договорите на новите си попълнения до този час, можеш да уредиш документите и другата седмица. Димов заяви още, че може да се върне от столицата с транферна бомба. Той обаче не пожела да разкрие нищо повече, дори поста на въпросния футболист. Най-вероятно той ще е нападател.
Най-късно в средата на другата седмица Румен Димов ще реши дали да остави в отбора дошлия на проби Николай Съботинов. 28-годишният нападател е от десетина дни при “соколите”, но за този период тимът игра само една контрола и наставникът не успя да се увери в качествата му.

--- pozvanete.bg

Няма коментари: