петък, май 19, 2006

Венци Маринов под въпрос за Хасково

Защитникът на Спартак (Вн) Венци Маринов е под въпрос за съботния домакински мач срещу Хасково. Снажният бранител е с надут глезен, вследствие на зверски ритник на футболист на Сливен по време на мача с тима на Йордан Лечков миналата събота. Рентгеновата снимка установи, че няма счупване, но отокът все още не е спаднал. "Вече съм малко по-добре, тъй като постоянно правя компреси и слагам лед. Днес (бел.ред. вчера) смятам да побягам и ще видя как ще се почувствам. Все още не мога да кажа дали ще съм готов за мача с Хасково тази събота", заяви за "Позвънете Новини" Венци.
Мачът в събота срещу борещия се за бараж тим почти 100 процента пропуска и Диян Кателиев. Халфът продължава да лекува контузия, получена преди около 20 дни. Той тренира на индивидуален режим и все още не е ясно дали старши треньорът Николай Станчев ще може да го ползва.
С травми са още Боян Илиев и Владо Пекин, но се очаква те да се възстановят до събота.

--- ole-bg.com


Антон Генов свири на "соколите"
Антон Генов бе определен за главен съдия на дербито от 24-ия кръг на Източната "Б" група между класиралият се вече за елита Спартак (Вн) и борещият се за място сред майсторите Хасково. Срещата е в събота.

--- ole-bg.com


Спартак пуска вход свободен за Поморие

Ръководството на Спартак (Вн) ще пусне свободен вход за феновете си за двубоя от последния кръг на Източната "Б" група срещу Поморие, а не тази събота срещу Хасково. Това уточни изпълнителния директор на клуба Пламен Михов. "Решихме, че е по-добре да няма билети в последния мач, за да се получи хубаво закриване на сезона", каза Михов.

--- ole-bg.com

Няма коментари: